Samu Penttinen jatkaa päävalmentajana

Kings on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen päävalmentaja Samu Penttisen kanssa. Menneellä kaudella Kuninkaat hienosti Kolmosen yläloppusarjan kolmannelle sijalle luotsannut Penttinen on vuoden aikana tuonut tekemiseen ja harjoitteluun paljon uusia tuulia sekä ajatuksia ja kehityskaaren odotetaan jatkuvan myös tulevalla kaudella. Kauden 2021 osalta neuvottelut jatkuvat vielä toisen valmentajan sekä muun taustaryhmän osalta ja noiden sopimusten julkistukset saadaan eetteriin loka-marraskuun aikana.

”Tulosten osalta kausi 2020 oli Samun johdolla nousujohteinen ja joukkueen peli meni koko ajan eteenpäin. Toivotaan talvelle koronavapaata harjoituskautta, jotta päästään tulevalla kaudella taistelemaan Kolmosen kärkisijoista heti kauden alusta lähtien. Lähiaikoina on luvassa myös lisää uutisia niin valmennusjohdon kuin pelaajistonkin osalta, joten olkaahan kuulolla somekanavissa”, kommentoi puheenjohtaja Kalle Holopainen päävalmentajasopimuksen varmistuttua.

Kingsin edustusjoukkueen osalta harjoitukset jatkuvat viikolla 44. Menneen kauden pelaajistoon on tulossa joitain muutoksia, joten myös uusia pelaajia mahtuu mukaan harjoituksiin. Mikäli koet soveltuvasi Kuninkaiden kauden 2021 joukkueeseen, olethan yhteydessä päävalmentaja Samu Penttiseen, puh. 045 642 8280.