Kings ja Roope Röppänen jatkosopimukseen

Kings aloitti harjoituskautensa maanantaina ja heti viikon alkajaisiksi solmittiin useampiakin jatkosopimuksia. Ensimmäisenä julkaisuvuorossa on joukkueen kapteenistoon viime kaudella kuulunut Roope Röppänen. Kovaotteisena topparina tunnettu Röppänen aloittaa jo seitsemännen kautensa Kuninkaiden takalinjoilla. Kaikkiaan ”Bomi” on pelannut Kings-nutussa 73 ottelua ja iskenyt niissä kahdeksan maalia.

”Viime kauden sopivan nousujohteisen käyrän jälkeen oli luonnollista, että runkopelaajien jatkosopimuksista lähdetään ensimmäiseksi liikkeelle. Bomi kuului ehdottomasti tähän runkopelaajien joukkoon ja oli tärkeä palanen viime kaudella. Tästä on hyvä aloittaa jatkosopimusten julkaisujen sarja.”, kommentoi puheenjohtaja Kalle Holopainen ensimmäistä kiinnitystään pelaajarintaman osalta kaudelle 2021.

Seuraaviakaan jatkosopimuksia ei tarvitse odottaa pitkään, sillä niitä julkaistaan sosiaalisen median kanavissa tasaiseen tahtiin. Myös taustaryhmän sopimusrintamalla tapahtuu ja näidenkin uutisten julkaisut seuraavat ajallaan.